Anell magnètic

Conferència final: L’Impacte de l’Agenda 2030 en el Tercer Sector. Com aplicar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a les organitzacions.

Ted Howards en un acte de RSA Events a Londres
dimarts 16 juny - 15:30
Ubicació: 
Auditori
L’Impacte de l’Agenda 2030 en el Tercer Sector. Com aplicar els Objetius de Desenvolupament Sostenible a les organitzacions.
Ponents: 

El congrés tancarà amb la conferència final 'L'impacte de l'Agenda 2030 en el Tercer Sector. Com aplicar els ODS a les organitzacions' que pretén posar el focus en la realitat de les entitats socials del país a través de la mirada i el coneixement d'un expert en el tercer sector. En aquest espai de reflexió es vol plantejar qüestions com:

Sessió plenària 1: Canviem el món? La societat civil organitzada i l’activisme amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Imatge d'una conferència del 6è Congrés del Tercer Sector Social
dilluns 15 juny - 12:00
Ubicació: 
Auditori
Ponents: 

Sessió plenària 2: Aliances per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Fotografia d'un equip de persones col·laborant en una barca
dimarts 16 juny - 11:45
Ubicació: 
Auditori
Ponents: 

Conferència inaugural: Els objectius de desenvolupament sostenible. Un món millor és possible?

Imatge on apareix una mà agafant una fitxa amb ODS
dilluns 15 juny - 9:00
Ubicació: 
Auditori
Els objectius de desenvolupament sostenible. Un món millor és possible?
Ponents: 
Modera/presenta: 

La  conferència inaugural girarà entorn el repte dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030 com a fita comuna pactada per a un desenvolupament humà sostenible. Es volen abordar qüestions com:

Inauguració institucional

Fotografia de la inauguració institucional del 6è congrés del tercer sector social
dilluns 15 juny - 10:30
Ubicació: 
Auditori

La inauguració del 7è Congrés del Tercer Sector té lloc el 15 de juny de 2020 i està previst que compti amb la participació de les màximes autoritats de les administracions catalanes com el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.