INFORMACIÓ PRÀCTICA

L’organització del Congrés del Tercer Sector Social posa a disposició de les persones inscrites diverses propostes per a l’estada a Barcelona.
 

Desplaçament

Renfe ofereix descomptes especials per a les persones assistents al congrés. 

 

Logotip Renfe.png

Allotjament

L’Alberg Pere Tarrés a Barcelona és un edifici nou, situat en una de les zones més comercials de la ciutat. Està ben comunicat amb el centre de la ciutat a través del metro, dels autobusos diürns i nocturns i del tramvia. Les instal·lacions són modernes i confortables i totes les habitacions tenen bany propi. Disposa de sales de reunions, internet, Wi-Fi, servei de bugaderia, cuina equipada per a ús lliure, terrassa, sala de TV i aparcament. 

Ofereix descomptes a través del seu web. Un cop escollides la data i tipus d’habitació, s’ha d’activar l’opció Codi Promocional i omplir amb VI CONGRÉS i, automàticament, s’aplica un descompte del 10%. 

 

Logotip Alberg Pere Tarrés.jpg

L’Albert Centre Esplai de Fundesplai a El Prat de Llobregat és un edifici de nova construcció modern, innovador, sostenible, eloqüent, integrat en el seu entorn i totalment adaptat. Les habitacions tenen il·luminació natural, amb terrassa individual, amb la màxima comoditat i adaptades amb bany, disponibles amb configuracions des d’1 fins a 12 places. Disposen d’escriptori i de connexió WiFi. Ofereix unes tarifes ajustades per als participants del congrés .

Logotip Alberg Fundesplai.jpg

La Residència Salesiana-Martí Codolar a Barcelona compta amb un hotel i un espai amb sala de reunions. Disposa de diversos jardins i menjador amb cuina pròpia. Té WiFi a tots els seus espais. Ben comunicat amb el centre de la ciutat a través del metro i dels autobusos. Per sol·licitar el descompte, s'ha d’escriure un correu indicant en l'assumpte 'Allotjament per al VI Congrés del Tercer Sector Social' a: bernat.mayor@marti-codolar.net o patricia.carmona@marti-codolar.net.

Logotip Alberg Salesians Martí Codolar.jpg