Reserva’t el 15 i 16 de juny

dimecres 26 febrer
Imatge del 7è Congrés del Tercer Sector

La Taula ja està treballant en els continguts del 7è Congrés del Tercer Sector, que tindrà lloc el 15 i 16 de juny de 2020 a la Universitat Pompeu Fabra – Campus de la Ciutadella. “Per a un futur sostenible. El paper del Tercer Sector en els ODS” és el títol del congrés que vol ser un espai de reflexió i debat sobre les entitats socials com a agent actiu en l’assoliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que ha marcat l’ONU per fer realitat fites com l’erradicació de la pobresa, la reducció de les desigualtats i la disminució de l’impacte mediambiental
 
El congrés pretén:

  • Fer visible la contribució de les entitats en els ODS.
  • Contextualitzar les accions de les entitats socials i les administracions en relació amb els ODS en l’àmbit global.
  • Definir grans reptes i oportunitats estratègiques per avançar conjuntament, teixint aliances amb les administracions, el món acadèmic i l’empresarial.
  • Formar les entitats en aquells aspectes que reforcen la professionalització del sector social. 

Per això, el congrés comptarà amb sessions plenàries amb experts reconeguts i, com a principal novetat, hi haurà espais de formació (tallers pràctics) sobre aspectes clau en l’acció del tercer sector (aplicació dels ODS en la gestió de les entitats socials, accés a finançament europeu, avaluació i impacte, innovació social i design thinking o comunicació i màrqueting) amb la finalitat d'oferir eines útils i pràctiques per millorar les competències dels professionals del sector social. El programa ja es pot consultar aquí.
 
Les entrades es posaran a la venda a partir del 16 d’abril a través de la plataforma Codetickets