Cecilia Carballo

Fotografia de Cecilia Carballo
Càrrec: 
Directora de Programes
Organització: 
Greenpeace

 

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Complutense i experta en Funció Gerencial a les Organitzacions no governamentals per ESADE, Cecilia Carballo compta amb més de 20 anys d'experiència de treball en l'àmbit de desenvolupament.

 

Fins incorporar-se a Greenpeace al gener de 2017, va treballar, entre d'altres, com a directora executiva d' IPADE (desenvolupament local i cooperació internacional en matèria de sostenibilitat) durant 10 anys; Avaluadora de el Fons Mundial per a l'assoliment dels Objectius del Mil·lenni. Fons ODM - Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament, durant 5 any¡s; des de 2012 per a la Xarxa Zahoz en assessorament en temes d'economia sostenible i ocupació verda per al desenvolupament i la internacionalització a l'Ajuntament de Rivas Vaciamadrid en el disseny de les seves polítiques públiques de sostenibilitat i la posada en marxa d'iniciatives innovadores des de l'economia sostenible i l'ocupació verda.

 

Gran amant i defensora el medi ambient, és vicepresidenta d'Aliança per la Solidaritat. Ha estat presidenta de la fundació EQUO i membre de la Junta de Govern de la CONGDE, a més de treballar en tasques d'assessorament i avaluació mediambiental per a diferents institucions, empreses i ONG.