Eva Jané-Llopis

Fotografia de Eva Jané-Llopis
Càrrec: 
Directora de salut, ODS i innovació social
Organització: 
ESADE

Directora de salut, ODS i innovació social d'ESADE i membre de la plataforma d'alt nivell de la Comissió Europea.

Eva Jané-Llopis, és Directora de Salut, Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i innovació social d’ESADE on lidera investigació i formació executiva sobre els ODS, en gestió de la salut i resiliència, i la transformació de l'estratègia corporativa per la sostenibilitat. També és professora a la Universitat de Maastricht, Països Baixos.

Abans d'incorporar-se a ESADE, va ser Directora de programes de Salut al Fòrum Econòmic Mundial, on va coordinar diàlegs i partenariats entre alts dirigents del sector públic i privat.

Te una trajectòria de 20 anys d’experiència internacional amb càrrecs sèniors a l’Organització Mundial de la Salut (OMS i PAHO), Universitats de Maastricht i Nijmegen (Països Baixos), CAMH Toronto (Canada), Govern, i al World Economic Forum.

Consellera del Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya, també és assessora d’organitzacions internacionals com l’OMS i la Comissió Europea, on es membre de la Plataforma Multisector d’Alt Nivell sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Ponent convidada a conferències Ministerials, al Parlament de la UE, a conferències de Presidències de la UE, conferències científiques internacionals; ha liderat projectes internacionals de recerca i Think Tanks; té més de 80 publicacions en llibres i revistes científiques; i, ha liderat diàlegs executius i treballs de col·laboració a Europa, Índia, Àsia oriental i Amèrica Llatina.

Té un doctorat en Ciències Socials, un Màster en Lideratge Global i formació executiva continuada amb les principals escoles de negocis com WHARTON i INSEAD.

 

Participa: 
Sessió plenària 2: Aliances per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible