Ted Howard

Fotografia de Ted Howard
Càrrec: 
President
Organització: 
The Democracry Collaborative

Cofundador i president de The Democracy Collaborative, impulsor d'un corrent de pensament progressista establerta als Estats Units fa vint anys.

Ha estat nomenat per la Utne Reader com un dels "25 visionaris que canvien el món" i identificat internacionalment pel diari The Guardian com el "portaveu per a la creació de riquesa comunitària". L'objectiu de la seva feina és demostrar com les institucions, sistemes de salut, les universitats i els centres culturals i artístics, entre altres, poden aprofitar les seves cadenes de subministrament, pràctiques de contractació i polítiques d'inversió per beneficiar les comunitats locals.

Abans va exercir com a director executiu del Centre Nacional d'Economies Alternatives. A The Cleveland Foundation va dirigir un equip que va desenvolupar la creació integral de llocs de treball i l'estratègia de construcció de riquesa que va derivar en la iniciativa Cooperativa Evergreen, basada en part en el model de les cooperatives de Mondragón (País Basc). La Cooperativa Evergreen ha estat una inspiració per a la creació de riquesa comunitària, impulsant una estratègia de construcció comunitària en marxa a Preston, Lancashire (àmpliament conegut com "The Preston Model") i a altres ciutats del Regne Unit.

Ted Howard realitza conferències freqüentment sobre la creació de riquesa comunitària, com la conferència inaugural a la Clinton Global Initiative-America, la conferència sobre nova economia adreçada al del Partit Laborista del Regne Unit, el Salzburg Global Seminar, la Conferència a la 'Cooperatives United World' (Manchester, Anglaterra), així com a nombroses universitats, inclosa la Universitat de Pensilvania, la Universitat de Califòrnia Berkeley, MIT, Estat de Michigan, Georgetown, Universitat de Toronto, Universitat de Central Lancashire, i Yale.

És coautor de 'The Making of a Democratic Economy: Building Prosperity for the Many, Not Just the Few' (2018, Berrett-Koehler).

 

Participa: 
Conferència final: L’Impacte de l’Agenda 2030 en el Tercer Sector. Com aplicar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a les organitzacions.